Caci Droboniku

 

Caci Droboniku, i lagjes të Port Richmondit të Filadelfias, i lindur në Fier, Shqipëri vdiq ne 31 Janar 2019, në moshën 62-vjeçare. Burri i Lindita Droboniku, babai i dashur i Gerta Droboniku dhe Anisa Droboniku-Fagundes dhe vjehrri i Jose Fagundes. Djali i dashur i të ndjerit Miti dhe Stasa Droboniku. Vëlla i Pandit, Vanit, Ida, Ceka dhe Gjyzi. Gjithashtu duke len mbas shumë nipa dhe mbesa. Kunat dhe baxhanak i gjendur.

Familja dhe miqtë janë të ftuar të marrin pjesë në homazhe dhe funeralin e tij të Marten ne 5 Shkurt nga ora 9:30 deri në 11:00 te mengjesit teMcCafferty Funeral & Cremation Inc. 6711 Frankford Ave. (midis Unruh & Knorr Sts) Do të ketë një shërbim lutje në orën 11:00 në shtëpinë e Funeralit dhe pastaj varrimi do të vazhdoj në varrezat e Magnolia Cemetery.

 

Caci Droboniku, of the Port Richmond section of Philadelphia, born in Fier, Albania passed away on January 31st, 2019, at the age of 62.Beloved husband of Lindita Droboniku. Loving father of Gerta Droboniku and Anisa Droboniku-Fagundes. Father-in-law of Jose Fagundes. Beloved son of the late Miti and Stasa Droboniku. Brother of Pandi, Vani, Ida, Ceka and Gjyzi. Also survived by many loving nieces, nephews and in-laws. Family and friends are invited to attend his viewing and funeral on Tuesday February 5th from 9:30AM to 11:00AM at McCafferty Funeral & Cremation Inc. 6711 Frankford Ave. (between Unruh & Knorr Sts) There will be a Prayer Service at 11:00AM in the Funeral Home with burial to follow in Magnolia Cemetery.